SUPER MATCH REBEKA MARTINKOVIČOVÁ (SVK) VS MARLENA WAWRZYNIAK (PL)

Tak toto už áno! Po troch rokoch sa na NOC BOJOV vracia svetový Armwrestling! Za jedným stolom sa stretnú najsilnejšie ženské ruky!

V pretláčaní rukou je niekoľkonásobnou majsterkou sveta a Európy. Mladá a krásna Slovenska nemá problém zložiť aj chlapa!

Rebeka Martinkovičová je sedemnásobná juniorská majsterka sveta a šesťnásobná majsterka Európy v pretláčaní rukou. Po dvoch rokoch poctivého tréningu dosiahla hneď úspech na Majstrovstvách Európy, kde si vybojovala zlatú medailu na pravú ruku a striebro na ľavú. V súčasnosti je najsilnejšia žena Slovenska v kategórii žien do 21 rokov s hmotnosťou do 70 kíl. Podľa jej slov však trofeje nezískala len vďaka sile, hoci má obvod bicepsu 39 centimetrov 🙂

Na NOCI BOJOV 7 si zmeria sily s najsilnejšou ženou Poľska Marlenou Wawrzyniak. niekoľkonásobnou majsterkou sveta a Európy a dokonca víťazkou svetového pohára. V roku 2008 si vydobila titul „Najsilnejšia Poľka na pravú ruku“, v roku 2009 tento titul obhájila a zapísala sa do knihy Poľských rekordov a osobností. Patrí k prvej poľskej armwrestlerke, ktorá deväť rokov po sebe obhájila titul Najsilnejšej Poľky na ľavú a pravú ruku!

Hexagon sa tak na okamih zmení na bojisko, kde sa za jedným stolom stretnú najsilnejšie ženské ruky Slovenska a Poľska! O tom, že armwrestling nie je iba mužská záležitosť sa môžete presvedčiť na vlastné oči 18. marca v ružomberskej Koniarni!

http://nocbojov.sk/sk/21-novinky/po-troch-rokoch-sa-na-noc-bojov-vracia-svetovy-armwrestling-171

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Scroll to Top